PoSt YaNg DiSuKai RaMai

Search Blog IDA CY

Friday, December 9, 2011

KiSaH2 LaWaK bRgMbR lAm iDuP aQ...



HaHa!!! mEmAng aQ rAsA nK keTaWa x hEnTi2 biLa pEriStiWa Ni jaDi... KAK NA yG PaKai bJu c0kLat 2 mEmAnG aBis 1 bDaN kNa tEpUnG... kEjaDiaN ni jDi  LePas TaMat suKaNekA aSrAmA La.. yG kaT SeBeLah 2 pKai bJu kUniNg nAmA ELIS... sKiT aJe kEnA... aQ p0n nSiB bAiK kNa cKiT aJe... mEmBaRa rAsAnYa... HaHa!!! tPi hApPy... KaK nA 2 kEnA tePunG dRi 2 kuMpUlaN... kUmPulaN pErEmPuAn n kUmPuLaN LeLaki... Dia bLeh bUaT dErK jE biLa kEnA... eH3... mEmAnG pLiK t0l.. hUhU!!! aPe yG pEnTinG... bKn kErJaSaMa... tPi yG pEnTinG... kNa Sp0rtiNg.. ^_^  kAk nA mEmAnG sp0rtHiNg HaBis... aQ mEmAnG x kN lUpaKaN keJaDiAn niE... @_@






yG Ni pLaK mEmAng gElaK x hEnTi2 TimE niH... KAK TIQAH f0rM 6 Yg PaKai bJu BirU 2 BleH bErEbuT kEruSi dNgN bDk f0rM 1 Yg pKai bJu mEraH (x iNgT nAmA La) hUhU!!! mEmAnG La mAiN gAmE rEbUt kErUsi.. tPi kAk TiQaH ni mEmAnG gAnaS GilEr... bLeHnYa t0laK bDk f0rM 1 tU... HaHa!!! mEmAng bTuL2 rEbUt lAa... SeMua oRg mEmAnG gElaK sAkaN aRr tNg0k di0rAnG mAiN... adEssS.... nN jaTuH diBuaTnYa bDk f0rM 1 tU... hUahUa!!! @_@ pEmEnaNgNyA... kAk tiQaH laA... hAhA!!! mEmAnG pUaS aTy diA mAin... mAin dNgN beRsUngGuH-sUngGuH... hUhU!!!





Yg Ni lAk KAK EKIN Yg bRbJu piNk sEmPat lGi bRtEngKin dNgNi POK DI yG naMpK lEnGn jE 2... aDesS... yG ni GaMe cRi c0kLat lAm tEpUnG... sEmPaT lGi diOrAnG pErAnQ mUlUt tNgH2 gAmE bRlaNgSuNg... HahA!!! bKn aPe... p0k Di 2 sRuH kAk eKiN bAsuHkN mUkA pAs2 BaRuLh cRi c0kLat lAm tEpUnG... tPi  kAk EkiN x Nk... diA kAta MuKa Dia dH baSaH dH... N dH pEnuH nGaN tEpUnG... hUhU!!! aLiH...kAk EkiN bUaT x TaHu jE NgAn p0k Di 2... tRuS laRi n cRi c0kLat lAm tEpUnG... hAhA!!! bEngAnG jGk nAmPaK p0k Di aRi 2... LaSt2 gRoUp Kit0raNg kLaH bAb kAk EkiN laNgaR pEraTurAn... Ad0ii!!!! hAmPeh... p0k Di cAm nK bLas dEndAm jE bAb kAk EkiN x Nk dNgR cKp Dia... mKlUmLh... p0k Di 2 pEngAdiL gAmE mAsA 2... @_@ hAhA!!! tPi x kEsAh aRr.. kitOrAnG mEmAnG eNjoY aRi 2 wLaUp0n gAmE 2 kiToRanG kaLaH... ^_^




hUahUa!!! gAmE nI mEmAnG sAkiT...eUkkKkk... kNapE k0raNg tAnYa... bAb gAmE ni GamE iKaT kaKi 3 oRg... yG kEsiAnnYa kT oRg teNgH 2 La... hAhA!!! aDe Yg sAmPai jTuH... x tHn Nye... SbaB nK mEnaNg... kWn di0raNg yG x jAtuH snGgUp hEreT kWn Dia... aDesSs... 2 Yg sKit... HiHi!!! nSiB bAik Aq x MaiN... kLau x mEmAng DpaT saKiT laA... aPa2 pUn... mEmaNg enJoY tNg0k di0rAnG mAiN... di0raNg mAiN LaWaK2... hUhU!!! *_*




NK KATA LAWAK SNGAT X LAH JGK... TP KISAH2 NI DPAT BUAT AQ TRSENYUM... NI AJE KISAH LWAK BRGMBAR LAM IDUP AQ... KLAU X BRGMBAR... MEMANG ADE YG BTUL2 LWAK... TP LBIH BAIK AQ CITER YG ADE GMBAR... SENANG KORNG NK IMAGINE... HUHU!!! ^_^

No comments:

Post a Comment