PoSt YaNg DiSuKai RaMai

Search Blog IDA CY

Friday, December 9, 2011

sEp tAeKw0nd0 gEng GarPu

Geng ini ditubuhkan kerana setiap kali hbis TAURNAMENT kit0rang akn ke 7 ELEVEN n buy a cup 0f maggi... cehhh.... ckp BI plk aq... huhu!!! oleh krana didlm itu adanya GARPU... tercipalah GENG GARPU... sepatutnya GENG MAGGI... tp x patut la... hodoh bunyinya...  haha!!! so, we are GENG GARPU!!!



ini sir kit0rang yg bergaya sekali... huhu!!! kitorang panggil dia SIR DANIEL.. sir ala2 0rg k0rea katakan... sir daniel ni memang bergaya n klau main taekw0nd0 memang bleh dkatakn perfect laa... org hebat dlm taekw0nd0 2... klau ada latihan taekw0nd0 mesti sir daniel ada... jrnag sngt laa dia x dtng... klau k0rang nk brjumpa ke.. nk ambik aut0graf... ambik gmbar ke... msuk je taekw0nd0 PERTAK... pasti jumpe asenya... huhu!!! tpi just knl sbgai sir laa... WARNING!!! sir daniel dh berpunya... huhu!!!  ^_^ 






yg ni plak kitorang panggil SIR ABDULLAH... dlm bnyk2 sir... sir nie yg mach0.... yakkk... haha!!! bangga sir 2... huhu!!! ^_^  klau sir abdullah memang selalu dtang ajr kit0rng training... sir abdullah se0rng sir yg baik hti n penyabar... klau kit0rabg x phm... sir ulang blik... x phm lgi... sir abdullah ulng blik tnpa bnyk bicara...  memang btul2 penyabar la... caiyokk arr sir... @_@






sir yg ni plak namanya SIR SHAHRUL... sir shahrul sir yg paling hensem... huhu!!! semua org aq puji ikut kreteria msing2... sir shahrul nk kata grng x jugk... nk kata x grang... x jgk... tpi sir shahrul se0rg sir yg tegas n suka buat lawak... dlm latihan dia x memberi tekanan p0n... cuma dia suka usik org je... huhu!!! *_*  tpi skarng sir shahrul dh lma x dtng masa ltihan group kit0rng... mungkin sibuk kot... ape2 p0n... sir shahrul memang the best!!! ^_^




yg ni plak... adesss... layakkh dia dpnggil sir??? layak kut sbab dia pun pemegang black belt... huh!!! yg ni namanya SIR ARIF bru form 4 thn ni.. dia memang la black belt tpi... adess.... patern yg bwh pda black belt pun x ingt... hampeh... klau aq memang la x ingt jgk... tpi aq blum black belt lgi.... x pe... hehe!!! yg skit aty nya... klau aq sruh dia ajr patern... ajr 2 ajr... bnyk dri mengkritik dri mengajar... adesss... pedas2... dh la ajr patern 2 kadang2 slah... errhhh!!! membara asenya.... isshhh3!!! tpi apa2 pun... klau sparing... huh!!! memang mantap laa.... kau pon ade jgk aq puji... aq ni x lah kejam sngt... jngn risau... huhu!!! sparing memang dia terer... penah menang pingat emas 2... cehh... bngga lah kau... haha!!! apa2 pun... we are geng garpu... dia kepala garpu... kua... kua... kua!!! ^_^




yg ni... sir jgk... cehhh.... namanya SIR NASRIQ bru form 3 thn ni... huhu!!! yg ni pun memang terer jgk dlm sparing... tngok tuan n bdn laa... skali kena kick atau penumbuk dia..... errhhh!!! memang mkn x kenyang tidur x lena laa... haha!!! tpi 1 aje yg kureng.... ape kau tnya... lepas kau dpat black belt ni... btng hidung kau pun aq x nmpak dtng traning... adess... jiwo2... huhu!!! #_#  tpi x pe laa... kau dh terer dlm taekw0nd0 ni... aq n yg lain2 x dpat black belt lgi.. hukhuk!!! :'(  sab0r je la... ape2 pon dtng la jrang2 skali traning... selalu pon x pe jgk... huhu!!! ^_^




yg ni blum jadi sir lagi... namanya ANNUR bru form 2 thn ni... tpi dh tli pinggang merah jalur hitam... 1 jlur lgi dia akn jdi sir jgk.... annur ni kecil2 cili padi... tpi x yah lah korang nk makn dia... nk try pedas ke x... ishh3!!! haha!!! kecil2 dia pon... ganas bdak nie... klau sparing memang x ingat ape ntah... ari 2 aq ingt lgi... ade ke patut dia sparing nk buat style WWE smackdown mcm dlam tv3 2... pegang leher dngn lengn tumbuk muka... ish3... kesian aq tngok kt bdk 2 yg kena... gelak giler kit0rang tngok annur sparing ari 2... haha!!! nsib baik pengadil ade.... klau x aq x taw la mcm mna bdk si annur ni buat kat bdk 2 mcm mna lgi... adess.. haha!!! apa2 pon... kau memang terer dlm taekw0nd0 ni... aq memang respect kt kau la annur... huhu!!! @_@




bdak ni plak namanya ALIF bru form 3 thn ni... dia dh tli pinggang biru jalur merah... klau bdak ni aq nk komen pun x thu jgk nih... tpi bleh la aq nk ckp ckit2 psal bdk ni... bkn sebab kau perfect ok... jngn kau nk prasan... errhhh!!! haha!!! bdak ni bleh tahan jgk la klau sparing... klau sparing dngn dia memang makan kaki la pihak lawan... sebab alif ni tinggi... sir kitorang kata alif ni tinggi mcm galah.. huhu!!! so, klau sape nk sparing dngn dia mkn kenyang2 dlu... nanti x pasal2 dia bgi korng mkn kaki dia 2 free2.... eukkkkkk... yekkkk....!!! haha!!! @_@



 
haa... yg ni namanya KAK WANI bru f0rm 3 thn ni... dia dh tali pingang merah jlur hitam... sama mcm annur tdi... 1 lgi jalur dia akn jdi sir jgk... tpi dia dh lama pegang tali pinggang merah jalur hitam... annur 2 bru dapat naik tli pinggang jer... kak wani bkn ape... dia tkut nk ambik grading sebenarnya... tunggu masa aje... bila dia dh btul2 sedia... dia akn ambik granding n inyaAllah... dia akn lulus n dpat black belt n jdi sir... AMIN... ^_^




yg ni nama KAK WAWAH bru form 3 thn ni... klau dia x silap aq tali pinggang merah atau pun tali pinggang merah jlur hitam... lebih kurang mcm 2 laa... kak wawah x main taekw0nd0 thn ni bab nk fokus pda PMR dia... apa pun... we are GENG ... huhu!!! *_*




yg ni namanya QILAH bru form 2... dia tali pinggang biru jalur merah... qilah ni... aishh!!! aq pon x thu nk kata apa.... no komen... haha!!! yg aq thu qilah ni ank kesanyangan SIR ARIF... bkn sir arif form 4 yg kt ats 2... tpi sir kpd sir... huhu!!! korang pening ehh... haha!!! #_# aq pun x thu nk ckp cm mna... yg pasti bkn sir arif form 4 yg kt ats 2... huhu!!! klau qilah x dtng latihan... sibuklah sir arif tnya kenapa qilah x dtng latihan... mklumlah... ank buah kesayangan 2... *_* apa2 pun... GENG GARPU... sep GANAS!!! huhu!!! ^_^





bdk ni plak... aiyy0oo.. bdak.. hehe!!! susah tol nk ambik gmbar dia ni... ishh3... ni pon gmbar kena cr0p dlu... huhu!!! jngn marah... yg kawan aq sorang ni plak namanya DINIE baru form 2... dia tali pinggang biru jalur merah... haha!!! AQ,QILAH n DINIE semua form 2 n sama2 tali pinggang biru jalur merah... hehe!!! ^_^ aq nk citer ape ekk pasal dinie... emmm... x taw laa... #_#  apa yg aq taw... aq x nk sparing dngn dia.... x nak!!! huhu!!! fizikal aq dngn dinie jauh berbeza... tpi sir ttap jgk sruh aq n dinie sparing... huhu! :'(


sakit sparing dngn dinie... penah skali 2 aq terseliuh lengan tngn bab kna jet dngn dinie.... adesss.... dkt seminggu bru sembuh... eee... x snggup aq nk try lgi... tpi sir tetap sruh kit0rng sparing... aq p0n pening... kenapalh aq kna sparing dngn dinie... nasib baik dinie baik... dinie p0n kesian kt aq klau sir sruh sparing... dia p0n x brapa snggup nk jet aq... aq ni... dh lh kecik dh... klau kna dngn tapak kaki dinie 2.... aiiii say men... memang x taw nk ckp apa... aq tngok tapak kaki dinie 2 p0n aq dh gerun... huhu!!! apa pun... d0nt w0rry... nanti bila bler bdn aq dh besar... sronoklh kita sparing 2... huhu!!! tp bilalh bdn aq nk besar... haha!!! ^_^


2011 at TOURNAMENT


OUR TEAM at SKUL SMKT





INI JE SEP2 GENG GARPU YG ADA FB N AQ BLEH CURI GMBAR DIORANG... HUHU!!! KEPADA SEMUA SEP GENG GARPU DIATAS... JANGAN MARAH EKKK... HUHU!!! ^_^

11 comments:

  1. oh my... for d first time ade org wat blog psal ni... uhuhu hidup geng grapu

    ReplyDelete
  2. huhu!!! geng garpu sep ganas sir daniel... haha!!!

    ReplyDelete
  3. boboi ngaju dah ida xtulis psal die....huhuhu

    ReplyDelete
  4. hehe!!! boboiboy ni sape??? kawe x knl la... huhu!!!

    ReplyDelete
  5. aq lah orang pertama yang tubuhkan geng garpu hahahahhahahah

    ReplyDelete
  6. sapo??? maaf... data tdak dpat dketahui...

    ReplyDelete
  7. nak bagi klu tak.....orang nyew tinggi lampai...nak hndsome adew sikit, tapi banyak tak hensem...dia ni baik sikit, tak baik sngat.....dia ni jahat banyak,tak jahat sikit...dan klu yang paling penting, tadi pagi dia ni jadi sir kat kuala lumpur tapi tak ingat basic.....spaew kah owg 2

    ReplyDelete
  8. adess.... siapakah gerangan tuan hamba??? yg ku tahu sir kt kl... nasriq laa... klau btul kau nasriq... wehh garpu!!! gmbar kau dh ade la... koya tinggi lampai... huuuhuu!!!

    ReplyDelete
  9. kena update tu....aq naik pangkat dh tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyolaa . . Nanti aq update balik . . Aq upkan lagi pangkat kau ye . . Muehmueh ~

      Delete