PoSt YaNg DiSuKai RaMai

Search Blog IDA CY

Wednesday, May 6, 2015

Perasaan dan kisah result SPM

Hai2,, Assalamualaikum (waalaikumussalam) hehe.. takut ada yg lupa nk jwb tu tulis jwb salam sekali.. >_< Lama dh xtulis entri2 dlm blog.. nk tlis pun xtahu nk tlis apa.. heheee.. hari tu tlis pasal life ida buat sementara wktu kan.. Now, nk tlis pasal apa yer.. ermm.. Haaa.. Tulis pasal perasaan ye.. Heheheehe


Ok pasal perasan.. ermm.. senang cita n nk dijadikan cerita ida xpernah bercinta.. iya?? iya laa.. bercinta buat apa masa sekolah kan? belajar la biar habis dulu.. bercinta masa sekolah xkemana jgk.. hehehe.. apa pun sekarang ida dah xsekolah.. dh hbis sekolah.. the end dah.. jd sekarang bercinta ke? hehehe.. ada jodoh insyaAllah ada lah.. nk bercinta tetap kan lah dlm hati kita yg kita menyayangi seseorg itu sbg bakal suami/isteri kita nanti.. insyaAllah baik buruk hubungan kita tu Allah akn jaga.. kalu dia trbaik untuk kita, jodoh kita dngn dia.. xkemana pun.. amboiihh ayt, mcm biaso ajer,.. hahaha.. just telling the truth.. heee''



owhh pasal result ida, ida belum bg taw lg kan.. hehehee.. result ida cukup2 telan air sejuk je.. 3A, 2A-, 4B+, 1D .. HAHAHA.. tp alhamdulillah ida bersyukur dngn result ida.. ida xsangka jgk dpt result mcm tu.. thun lepas mcm2 dugaan berat ida tnggung dri awl tahun smpai akhir tahun.. smpai satu tahap ida nk berhenti sekolah sbb xthn.. nasib baik kwn2 rapat bg semangat dan dorongan kt ida.. hanya Allah jer tahu mcm mna hdup ida, menderitanya ida thun lepas..ermm.. xnk la cite pnjang2 nanti ida naggis pulak xpasal2.. huhuhu.. result tu ok la.. kaki tido.. kaki malas.. hahaha.. ida memang selalu tidur lambat.. jam 2 pg. 3 pg biasa la xtido lg.. baca buku. gosok bju.. ida duk asrama.. tido jam 5 pg pun pernah.. tido kejap je, lpas tu bgun subuh pgi solat kt musolla.. kadang2 xturun jgk.. hehehe.. xlarat nk bgun awl.. tido dh lambt.. terima dngn ikhlas walau sedikit kecewa BM xpat A.. huhuhuhu.. PA (prinsip perakaunan) ida ingt fail dah, tup tup B+.. TERKEJUT u... huhuhu.. apapun alhamdulillah~ heeee


pasal apa lg ekk nk cita.. ermm.. ok.. pasal tawaran sambung belajar, ida bnyk dpt yg swasta.. contohnya, KTD, GMI, SHAHPUTRA COLLEGE lpas tu xingt dah..suart hilang entah kemana dah.. adesss.. upu esk keluar.. heheheh.. n ida jgk dpt MATRIK PERAKAUNAN di Perlis.. tp xpegi jgk.. dpat jd calon ipg tp xtaw konfem lg dpat ke x ipg.. hujung bulan bru tahu.. ipg tu lepas la ukcg sampai temuduga.. ida mintak cikgu pendidikan seni visual.. layak kah sikgu diri ini? huhu.. who knows~ BI berterabur.. hahahaha >_<


kembali balik pasal perasan~ hahahaha.. gatai nohh..ok xde pape nk cita dah... hehehe.. nanti kalau ida nk bertunang ke, nk kahwin ke, ida bg taw ye kalau sempat tulis.. owhhhhhh!!! hahahaaha

BTW, thank you for reading ^_^ jngn lupa like selalu blog ida.. heheee..

No comments:

Post a Comment